Visbys Verden

Her finder du alle afsnit af Visbys Verden. Du kan lytte til afsnittene her på siden.

Alternativt hente dem her på iTunes og kan også findes på Spotify, Sticher og hvor du ellers finder dit podcast.

Aktuelt – Sagen om misbrug af stemmer til Radius Valget

I den sene TV Avis den 8. marts blev historien om Anklage om stemmemisbrug ved Radius-valg fortalt. Historien var opstået på baggrund af en aktindsigt jeg bad om 13. februar til Radius Elnet. En aktindsigt som med udgangspunkt i stemmetidspunkt på kandidater, kunne vise uregelmæssigheder omkring valget af Flemming Strøm. Som fik 3589 stemmer. Link til resultat af Radius valgresultat.

I to afsnit af mit podcast fortæller jeg om hvordan jeg fandt frem til den aktindsigt. Samt efterfølgende både taler med Pelle Dragsted, samt ringer til Flemming Strøm. I den samtale jeg får med Flemming Strøm den 25. februar (afsnit 2), kommer der er en noget anden historie end det KAB Bolig fortæller. De kommer nemlig ud med en nyhed på deres webside den 7. marts. Altså en måned efter Flemming Strøm er valgt. Og lang tid efter jeg har tippet DR om min aktindsigt. Link til KAB nyhed “Viceadm. direktør i KAB valgt til Radius”

Jeg kan blot opfordre til at lytte til de to afsnit, tager ca 50 min. Og derefter skal du læse den nyhed fra KAB Bolig

KAB’s viceadm. direktør Flemming Strøm er blevet valgt til bestyrelsen i elselskabet Radius A/S. KAB er glad for at have fået en repræsentant for de almene beboere i en leverandørvirksomhed, selvom processen kunne have været bedre

Aktindsigten.  Download her:

Den 13 februar søgte jeg aktindsigt hos Radious Elnet. På den baggrund fik jeg udleveret dette regneark, som jeg her deler med jer.

Download regneark med stemmer.

Her kan du finde en PDF kopi af stemmesedlen samt listen med kandidater.
Stemmesedlen er vigtig, så du kan se at de rent faktisk sætter kryds ved at det de gør har de lov til.

Download stemmeseddel og kandidatliste

Links til afsnit 3

Har du noget på hjerte?